Trenger sosialdemokratiet en ren Katteetat, eller kan enevelde fra oldtiden snart males ferdig?!


Årtusenlang misforståelse oppklart!

Ja altså, jeg kan jo ikke tro at jeg lever i et samfunn som sender ut offentlige, smått viktige brev med mindre feilsjekk enn Nobels Fredspris(!).

Endelig er sløret lettet; alltid har vi blitt pådytta den kapitalistiske konspirasjonen om at Faraoene i årtusenene før Krustus dyrka kattene som guder; men som vi alle veit er det Futen i Norge som innehar "Store, brunstige Elg - nivå IX" tittelen i den Bavariske Illuminati, så at sannheten skulle komme lekkende fra Skatteetaten overrasker en garva konspirasjondykker som undertegnede i mikroskopisk grad,

Et brev fra offentligheten, som har gjennomgått de-personifisering og kattetegning

Som vi alle skjønner, kunne ikke mennesket ha innført noen form for valuta annet en med fullt oppgjør her og nå; ingen IOU, ingen seddel som representerer arbeidsenheten du har gitt samfunnet, ingen sjekkhefte eller plastikk. Nei, mennesket er født en svindler, ikke noe galt med det, vi levde av biller som levde av mennesker, blader seigere enn Hubba Bubbaen som har liggi på loftet i en skøyte, størrelse 36, i over tjue år, mennesker som trodde de var biller og enhver forstår jo dermod hvor Bill of Rights har sitt utspring fra.

Men flere tusen år før en eneste menneskerett annet enn smerte var håndheva, var det en hoarder med navn Møssess som klatret rundt i sin marmor-studio-leilighet vis-a-vis Keisergate, bør ikke forveksles med RullendePyramideStein-Strasse, som jo gikk parallelt før Tut-Ankh-A-Maaan?! innførte den første bompengering, og dermed det første virkelig skrikende behovet for noe som kunne representere en kontrakt om fremtidig oppgjør; gratis var det kun mellom 01-06, evt. halv pris om du medbrakte en pendler-pyramide-stein.

Da det var upraktisk på grensen til den sikre steining i lunsjpausen, om du skulle hamre steintavler til billetter hver bidige morra, fikk Møssess en idé langt bedre enn ørken-trippen han er bedre kjent for. Som en hoarder og velkjent pederast, oppnådde Møssess en synergi-effekt fra sine hundrevis av katter og sin store, vellystige bekjentskapskrets fra saunaen som skulle gi mennesker, katter og den Bavariske Illuminati sin Triple Trash Treat.


Dog, som kirken, er futen flink til å "forlegge" fortiden; og den sjokkerende sannheten du har venta på skal nå avsløres; uten et klikk, uten en pop-up; alt jeg vil er å spre sannheten om kattevesenet og dets monopol på verdens kattital. Jeg gir her et usminka (men påtegna) screenshot fra brevet som møtte med i denne DigiPost (eneste digg i post jeg har hørt om er mail-order brides, men for alt jeg vet er det nettop et bordell dette DigiPost skal være?

ps
Skulle man være så vågal å tenke at min versjon av tingenes tilstand kun er sprøyt, så kan man jo forsøke å bytte ut den første "a" med en "s", så du får en URL som nesten bare skriker legitimitet : www.skatteetaten.no/soknad

pps
Hvordan skal en enkelt, utenforstående skattebetaler kunne føle seg trygg på at kontrollorganet for vår siste rest av moralsk fordeling av samfunnsgoder, klarer å komme frem til en uhildet beregning av firmaer med rekursiv eierstruktur og katteadvokater med mye bedre software, lønn og brevhode som eneste vei inn i mørket?!

ppps
Flat skatt opp til en million per husholdning, deretter 10% økning i toppskatten for hver 200.000 mer i brutto lønn man får. Ikke mye poeng å tjene mer enn to millioner i et sånt system (jeg ser på dere, de 4 rytterne av helse-Norge, med lønn godt over....).
All arv beskattes med 100%, men samme tall benyttes på all evt. gjeld man har ved tidspunkt for død. Dette for å ikke la de siste 20-30 års boligprisøkning skape et samfunn der arv, lotteri og okkupasjon er eneste vei inn på boligmarkedet. Stortinget tok fra oss faste jobber denne perioden (uten noen demokratisk forankring, men heller ingen høylytte protester). Alt peker på mitt innledende poeng; kattefuter, netto katt, stillingsbjørk, pensjons-posjerte egg og selvsagt; katamaran.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Windows and Windows Defender : YOU coded it, so YOU get to protect us!

How do .NET developers celebrate Christmas?